Астролозите ще ни помогнат да разберем как човек от една или друга зодия вижда света. Трябва само да знаете датата на раждане на мъжа. Това е достатъчно, за да научите няколко интересни и важни факта за него.

Овен

Овните са непринудени, жизнерадостни и жизнерадостни мъже, които обичат приключенията и винаги отстояват позициите си. Те са доста чувствени любовници, истински приятели, но не и най-отговорните колеги. Лесно изпускат нервите си, като също толкова лесно забравят обидите и винаги, с цената на всичко, защитават жената и приятелите си.

Телец

Представителите на този знак обичат женското внимание. Те са сърцати, доста ревниви и … емоционално нестабилни. Те винаги отговарят с агресия на агресията, но ценят приятелството и обожават материалните ценности. Предимно са домошари, но понякога обичат да излизат, за да се покажат и получат доза внимание.

Близнаци

Приказливи, с прекрасно чувство за хумор, с голямо сърце – такива са мъжете от тази зодия. Те обичат срещите и притежават невероятна харизма. До тях една ревнива жена просто няма да оцелее. Близнаците не обичат ограниченията.

Рак

Спокоен, талантлив и отговорен семеен мъж. Ракът има лоша памет, но отлична способност за учене. Характерът на тези мъже като цяло е мек и приятен, но с близки приятели и сродната си душа могат да се държат доста авторитетно. Изключително са грижовни и умеят да прощават.

Лъв

Лъвовете са родени лидери с непоклатимо самочувствие. Те търсят жена, която да поддържа това в тях. Обикновено търсят приятели и любов на принципа „имаме сходни възгледи и хобита, което означава, че сме съвместими“. Лъвовете са отлични шефове, справедливи бащи и любящи съпрузи.

Дева

Девите обичат да стигат до дъното на малките неща. Те са най-педантичните мъже от всички. За много от тях редът може да се проследи в абсолютно всичко. Девите могат да намерят общ език с всеки. Основното нещо е да не ги провокирате, в противен случай можете да се сблъскате с грубост. В отношенията и приятелството се ценят стабилността, лоялността, честността и откритостта.

Везни

Везните са странни, но само на пръв поглед. Това са прекрасни ухажори и големи романтици. Умеят да флиртуват, както никой друг. Във връзката могат да проявят лек инфантилизъм. Въпреки външната лекомисленост, са много верни и мили мъже. Имат мек и приятен характер.

Скорпион

Най-големият ревнивец от всички. Най-добре е да не го карате да се чувства така. Скорпионите имат приятен характер, но няма да търпят неадекватно отношение към себе си и близките си. Те са едни от най-приятните интроверти от всички.

Стрелец

Тези мъже обичат да пътуват, имат много остър ум и невероятна интуиция. Те търсят жена, която ще оцени личното им пространство. Стрелците са ненадминати манипулатори, харизматични лидери, чаровни и сърцати.

Козирог

Работата за тях е по-важна от любовта, почивката, развлеченията. Козирозите не са тези, с които можете да се отпуснете в общуването. Те яростно защитават своята гледна точка до последно, без значение кой спори с тях. В любовта са изключително недоверчиви, отначало малко студени. Имат много скрити таланти и високи амбиции. Винаги спазват обещанията си.

Водолей

Тези мъже не могат да седят на едно място, постоянно търсят нови хобита, развитие на личността и ума. Интересни събеседници, страстни любовници. Те могат да дават обещания и да не ги изпълняват, защото са постоянно заети. 

Риби

Най-креативно развитите мъже. Отлични бизнесмени, смели в любовта и във всички други области на живота. Те обичат да дават и получават комплименти. У жените ценят оригиналността и чувството за хумор. Най-често имат много приятели, познати. Няма да се отегчите с тях, но трябва да се съобразявате с техния ритъм на живот.

 

Автор: Лора Костова