В периода 31 октомври – 20 ноември, Меркурий прави последното си ретроградно движение за 2019 година, през знака на Скорпион. Обикновено ретроградната му фаза се свързва със проблеми в комуникацията, технологични сривове и повреди, повишаване на тревожността.

През октомври ние ще сме предизвикани от някои сложни планетарни събития, а ретроградният Меркурий ще ни помогне да си поемем дъх и да преразгледаме случилото се. Ще можем да подобрим своите методи на комуникация, те ще станат по-интуитивни. Ако има някого, с когото искаме да поговорим, без значение дали това е любимият човек или не, това ще бъде идеалният момент, но ще го направим чрез душите си.

През 2019 година Меркурий имаше няколко ретроградни фази, които ни сигнализират да укрепим своята интуиция. Обърнете внимание на интуицията си по време на този последен ретрограден цикъл. Докато този цикъл обикновено не е подходящ момент за започване на нови неща, добре е да прегледаме отново информацията събрана до момента за важни за вас въпроси, за да сте сигурни, че не сте пропуснали нещо. Не позволявайте да ви притискат при взимането на важни решения.

Опитайте се да прекроите всички негативни мисли. Останете положително настроени и не се страхувайте да елиминирате от живота си неща, които предизвикват във вас негативизъм и страх. Работете върху създаването на здравословна и спокойна среда за вашите мисли.Как ще отрази на всяка от зодиите?

Подробности на: https://www.az-jenata.bg/