Истина е – Анна Курникова и Енрике Иглесиас станаха отново родители. Щастливата двойка показа третото си дете два дни след като братът на Енрике – Хулио Иглесиес младши съобщи пред журналисти радостната новина.

Това се случи на 11 февруари в ефира на чилийска радиостанция. Щастливият чичо обаче не даде повече подробности – нито как се казва бебето, нито кога се е родило.

Анна Курникова сама публикува малко по-късно снимки от родилния дом. На една от тях Анна е прегърнала новороденото, а татко Енрике целува любимата си. Все още няма информация как се казва бебето, но по всичко личи, че близнаците Николас и Люси си имат по-малка сестричка, защото новороденото е с голяма розова пандела на главата.

Знае се, че то се е появило на бял свят на 30 януари. И този път зведната двойка не афишира бременността на Анна. До последно никой не подозираше, че бившата тенисистка и певецът очакват бебе.

Появата на близнаците им преди 3 години също се оказа голяма изненада. Тогава дори се появиха слухове, че децата са износени от сурогатна майка. Едва по-късно Курникова показа снимки и от бременноста си.

 

Източник: Woman.ru