Бебето на принц Хари и Мегън Маркъл присъства на първото си публично събитие, съобщават британските издания. Двумесечният Арчи Маунтбатън-Уиндзор пристигна заедно с майка си на благотворителен мач по поло, в който участваха принц Хари и принц Уилям.

За медиите на Острова обаче по-любопитен беше не дебютът на малкия Арчи, а фактът, че двете херцогини – Мегън и Кейт бяха заедно на събитието. Отдавана се спекулира, че съпругите на британските принцове са в обтегнати отношения.

Кейт и Мегън обаче демонстрираха определено добро отношение, а на някои от снимките ясно се вижда как по-опитната в майчинството Кейт Мидълтън наблюдава с усмивка и нежност Мегън Маркъл, която гушка бебето си.

Анализаторите отбелязват, че двете херцогини не са си говорили много, но това и нямало как да се случи. Почти през цялото време херцогинята на Кеймбридж е била принудена да тича след трите си деца и най-вече след току що проходилият Луи, който в един момент дори се втурнал към конете.

Малкият Арчи пък все още може да стои единствено в ръцете на родителите си и няма как да се включи в игрите и белите на по-големите си братовчеди.

 

По материали от DailyMail и Mirror