Рокли на точки, ослепителни вечерни тоалети, елегантно палто със златни копчета…  Наистина  ли смятате, че Кейт Мидилтън се вдъхновява единствено от образа на своята свекърва – принцеса Даяна? Оказва се, че любимата херцогиня на англичаните взаимства от гардероба на Сара Джесика Паркър.

През април 2018 год. Сара Джесика Паркър облича своята синя рокля на точки. Година по-късно и херцогинята на Кеймбридж се появява в този вид.

Американската актриса се появява в морския костюм на Александър Маккуин през далечната 2006 година. 5 години по-късно Кейт Мидълтън избира същия костюм за визитата си в Северна Америка, но в бежов оттенък.

L.K.Bennett е една от любимите марки на Кейт Мидълтън. Оказва се, че и Сара Джесика Паркър обича лондонската марка още от времето на „Сексът и градът”.

Трябва да признаем, че двете дами придават различна визия на иначе еднаквите тоалети и копирането трудно се забелязва от първия път. При Кейт визията е определено кралска, докато холивудската звезда зала на игриви съчетания и ярки аксесоари.

 

Източник и снимки: Woman.ru