Онлайн казината непрекъснато обновяват списъците със слотове, като вграждат ексклузивни разработки с повече бонуси и неустоими печалби. Въпреки появата на нови игри, залагащите в България продължават да се наслаждават на автентични машини с плодове като 40 супер хот. Ако прегледате листите с най-популярните ротативки, ще установите, че на първа позиция се нарежда тази плодова игра. Защо е толкова търсена и кои са основните ѝ предимства, разказват от Betenemy.

Редовни печалби и висока възвръщаемост

За разлика от други онлайн слотове, 40 super hot предоставя регулярни печалби, които поддържат банката в прилични граници. Ако се залага с умисъл, възможно е участието да продължи дълго време. Трудно ще се разделите със средствата си, особено при залози, равняващи се на 1% от общия баланс.

Друг фактор за огромното търсене на слота е неговата възвръщаемост - 95.81%. Оттук следва, че при заложени 1000 лв. на играта, можете да загубите около 42 лв. при негативен развой. Разбира се, възможни са по-големи поражения, ако редовно сменяте залога, но не е рядкост и излизането на плюс. В случай че имате повече късмет и знаете кога да спрете, 40 супер хот ще Ви донесе прилична печалба.

Автентичен дизайн и лесно залагане

Производител на слот играта с плодове е Euro Games Technology. Това е българска фирма, създадена през далечната 2002 г., чиито продукти обиколиха световните казина. Една от основните причини за успеха ѝ е свързана с приятния дизайн, грабващ потребителите. Той има сходства с наземните игрални автомати, тъй като в централната част се намират риловете, над тях са поместени прогресивните джакпоти, а в основата са разположени бутоните за залагане.

От полето “Кредити” посочвате каква да е деноминацията, тоест колко пари ще залагате на линия. До него ще намерите пет бутона с различни стойности на общия облог. Имате възможност да следите актуалния си баланс, последните печалби и да заредите слота на цял екран. В случай че нямате време да въртите барабаните ръчно, активирайте функцията “Auto Play”.

Опция за дублиране и прогресивни джакпоти

Трябва да признаем, че 40 Супер Хот не се отличава с много функции и екстри. Няма да попаднете на бонус с безплатни завъртания, макар да има скатер, илюстриран със звезда. Не се предлагат падащи печалби и няма да отключите допълнително ниво с награди.

Основното предимство на плодовата слот игра е свързано с наличието на редовно появяващ се Wild (“Седмица”). Неговата роля е да замества останалите елементи на печеливша линия, което носи повече печалби.

Добавен е инструмент за дублиране на спечелените суми, който изисква прогнозиране на цвят на карта. Имате право на няколко стъпки, но един грешен ход води до загуба на цялата печалба.

Не на последно място – трябва да споменем джакпот мистерията. Най-отгоре е поместена таблица с натрупващите се стойности на четирите премии. За да спечелите някоя от тях, трябва да се зареди джакпот ниво на случаен принцип. Обръщате карти и при попадане на три “Дами” от една боя – печелите съответния джакпот.