С Анелия и Павел изпращаме лятото на Street Fashion, идва ред на есенните предизвикателства в уличната мода

Пъстро, горещо и цветно беше лятото на Street Fashion. Безспорните победители, с които закриваме летния сезон на уличната мода са Павел Димов и Анелия Димова. Въпреки еднаквата фамилия, двамата нямат почти нищо общо помежду си и дори не се познават. Различни са като деня и нощта, а единственото, което ги обединява е, че и двамата притежават собствен, индивидуален стил и обичат животните.

Фотограф Павлина Попова

Павел е банков служител, изкушен от йогата, Тибет и екзотичните пътешествия. Павел получава специалната награда на Гранд Хотел и Спа Приморец – два билета за концерта BG Vintage. Проектът представя песните от 20-те до 90-те години на миналия век в нови аранжименти - фънк, суинг, реге, джаз. За човек, който не обича рамките и стандартите, да се потопи в изкуството на миналия век ще е чудесно бягство от градската реалност.

Анелия е крехка и усмихната. Когато излиза на разходка с двете си деца, мнозина мислят, че това е по-голямата им сестра, а не майка им. Обожава спортно-елегантния стил. Въпреки момичешката си визия, тя е дама до мозъка на костите си. За това и нейният подарък е час при един от най-добрите маникюристи на Бургас – Ирена Иванова. Все пак, надали има жена, която да не обича да се глези и да жонглира между десетките си ангажименти със стил и красив маникюр.

Есента в Бургас обещава да е не по-малко цветна и красива от лятото. Есенната мода пък дава възможности за уникални съчетания. За това и ние продължаваме да ви отправяме модното си предизвикателство.

Искаш да участваш и ти? Изпрати лично съобщение на фотографа на проекта Павлина Иванова 
или се присъедини към групата на конкурса във Фейбук: 
www.facebook.com/groups/streetcom/
и спечели една от страхотните ни награди!

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари