Няма шега: Две победителки дават старт на априлското предизвикателство Street Fashion

Мариана Стоянова е истински взривоопасна смес от предизвикателства. Тя е изучавала ядрена енергетика, понякога застава зад пулта в нощните клубове като диджей, занимава се с текстил и дизайн. Любовта ѝ към романтичния винтидж стил ѝ донесе наградата за февруари. Мариана ще се поглези в опитните ръце на Надя Кирева - Надеждица, един от най-добрите фризьори в Бургас.

Жулиета Атанасова е победителят за месец март. Обича да се облича според настроението си, което пък веднага ни напомня за пролетта и нейните капризи. Жулиета печели подарък от модна къща LABARUM.

С двете наистина слънчеви момичета поглеждаме с надежда към календара и отброяваме последните седмици преди така чаканото лято. И докато сме на пролетна вълна, отправяме за пореден път предизвикателството си. Покажете ни вашето виждане за уличната мода в Бургас и станете част от проекта на Street Fashion. Лесно е:

Фотограф на рубриката: Павлина Иванова


Искаш и ти да покажеш своя уникален стил? Запиши се за участие ТУК и спечели една от страхотните ни награди:

- Дреха или аксесоар от основния спонсор на конкурса Street Fashion of Burgas – модна къща LABARUM.
- Ваучер за маникюр от Beauty House.
- Ваучер за фризьорска услуга в салон Надеждица.
- Всички участници получават ваучер за фотосесия по избор на стойност 20 лв. 


Присъедини се към групата на конкурса във Фейбук, за да следиш новостите и да да говориш лично с участници и организатори: www.facebook.com/groups/streetcom
 

 

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари