Дъжд от летни награди в Street Fashion

Екатерина Великова е летният победител в Street Fasion. Тя ще получи подарък по избор от моден бранд ИвкаS и Red carpet Beauty house  Всъщност Екатерина няма да е единственият победител това лято.

Още днес обявяваме и втора награда, която отива при Златина Костадинова. Тя пък ще получи кошница с козметика от Михаела Стойкова - основател на проекта #beautyandhealthbyMisha и независим партньор на #Oriflame.

И тъй като лялото е времето на модните предизвикателства, имате възможност да се включите в нашия проект и да ни покажете каква е според вас градската мода в Бургас.

Имате няколко варианта за участие и нито един от тях няма да ви отнеме много време. Можете да се включите директно през платформата в сайта, като ни изпратите свои снимки.

А можете да си запишете час при официалния фотограф на Street Fashion – Павлина Иванова. Така, освен участието при нас, вие ще си подарите и една невероятна фотосесия при истински професионалист.

Искаш и ти да покажеш своя уникален стил? Запиши се за участие ТУК и спечели една от страхотните ни награди:
- Дреха или аксесоар от основния спонсор на конкурса Street Fashion of Burgas – модна къща LABARUM.
- Подарък от моден бранд ИвкаS и Red carpet Beauty house 
https://www.instagram.com/ivkasart/
Михаела Стойкова, основател на проект #beautyandhealthbyMisha и независим партньор на #Oriflame
- Ваучер за фризьорска услуга при Надеждица 

Модни съвети към участниците дава имиджмейкър Сузана Бойчева от AdvancedStyleAdvice.com

Присъедини се към групата на конкурса във Фейбук, за да следиш новостите и да да говориш лично с участници и организатори: www.facebook.com/groups/streetcom

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари