Виктория Бекъм разкрива кои са най-големите модни грешки, които е допускала досега в кариерата си. Съпругата на екс футболиста Дейвид Бекъм позира в градината на дома си в Лондон, за нова фотосесия в списание Edit.

Днес бившата певица от дамската група Spice Girls е уважаван моден дизайнер със собствен лейбъл, но това не означава, че и тя няма зад гърба си провали по отношение на личния си стил.

Виктория, която днес е считана за кралица на премерения стил, позира в изданието в тоалети от новата си колекция есен/зима, най-вече плетива.

За миналите си грешки в облеклото тя казва през смях: "По едно време смятах, че е нормално да нося PVC костюми в стил Жената котка. Когато бях бременна в деветия месец с Ромео (втория ѝ син) се разхождах из Дисниленд в обувки на високи токчета на Christian Louboutin!". Към днешна дата мисис Бекъм споделя, че комфортът е от много по-голямо значение за начина, по който тя се облича.

Наскоро Виктория започна да работи с козметичния бранд Estée Lauder, като се е съсредоточила към разработването на продукт, който да поддържа кожата свежа през целия ден.

Източник: Днес.бг

Снимка: www.vesti.bg