14 красиви жени влизат в надпревара в новия конкурс „Мисис Черно Море“ 2023 г. Първото издание ще се проведе на 13 септември /сряда/ в клуб Модерен театър- Бургас от 20:00 часа.

Представяме Ви днес последните 4 претендентки за короната.

Десислава Тишева е на 46 години от Бургас. Тя е икономист и обича да пътува. Има син на 21 години и дъщеря на 18 години.

Нина Мудева е на 46 години от Бургас. Нина е здравен работник и обича пътешествията. Има дъщеря на 21 години и син на 25 години.

Радостина Пасева е на 39 години от Бургас. Радостина е управител на оптика и обича да танцува латино танци. Има син на 17 години.

Евгения Сухар е на 47 години от Бургас. Евгения е интериорен дизайнер, харесва модата и ориенталските танци. Има дъщеря на 18 години.

Организатор на конкурса е известният бургаски дизайнер Йордан Бъчваров. В новото светско събитие на Бургас  ще участват 14 жени на възраст от 25 до 50 години, които ще се представят в три тура.

Изненадата в „Мисис Черно Море“ 2023 г е, че две журита ще оценяват красивите жени в конкурса.

Ще има жури на спонсори, популярни личности и жури от медии, които ще изберат своя победителка.

На конкурса ще се определят и дамите, които ще получат право да представят България на световни конкурси в други страни.

По време на събитието ще се събират средства за благотворителната кауза. Парите ще отидат за закупуване на медицински консумативи за онкоболни деца.

Новинарски сайт Gramofona. Com е медиен партньор на класното събитие.