Бизнесдамата Елван Атилла от Несебър спечели нова кола от компанията „Евролайф Груп“, в която работи. Брокерът публикува снимки на новото си возило в личния си профил във фейсбук. Тя получи ключовете на автомобила преди няколко дни на изискана церемония в хотел “Империал” в Пловдив.

Атилла работи във фирмата от година и половина и заради неуморния си труд се превръща в най-добрия консултант в страната.

„За времето успях да осъществя много застрахователни, здравни и инвестиционни полици. Оказа се, че съм избрана за най-добрата от всички колеги с абсолютен рекорд. Такъв резултат не е постиган от 25 години“, коментира пред Грамофона нюз Атилла.

Тя сподели, че е изпитала огромно удовлетворение от наградата, защото наистина е положила много желание и усилие в работата си.

„Едно от най-хубавите неща след родителството е когато човек получава удовлетворение от работата, която върши.  Ние работим за хората и за тяхното добро. И когато те искрено ми благодарят, аз се чувствам прекрасно. Когато седна да говоря с тях, те ми се доверяват, защото щом аз го предлагам, то наистина е хубаво“, казва финансовият брокер.

Освен че е много дейна в работата си, Елван е и общински председател на ДПС-Несебър и от 30 години се занимава с благотворителност.

„В Несебър с помощта на кмета Николай Димитров, народни представители, бившия областен председател на партията Ахмед Сюлейман направихме център, в който близки и роднини да могат да почетат паметта на починалите мюсюлмани.

За новородено дете и за погребение даваме парични суми, за да помагаме на семействата. Помагаме на всички, които имат нужда, дори с намиране на работа при хотелиерите. Това е моята мисия – да помагам“, казва е Атилла.

Тя е категорична, че ако не прави нещо в името на хората, просто няма да е тя. Елван Атилла пътува доста често и признава, че нейната почивка е именно в автомобила й.

„Затова и новата кола, която ми подариха е толкова ценна за мен. Ще ми е приятно тепърва да развивам хиляди километри с нея“, казва чаровната и неуморна дама.