Удобно, практично и определено в десятката. Така накратко можем да опишем най-новият моден дует, а именно удължените шорти и мъжката риза. Времето вече е горещо и трябва да се позамислим за летния си образ.

Полите и роклите са добър вариант за горещите дни, които ни очакват. Какво правим обаче, ако ни се налага да бъдем в движение цял ден? Точно така, на помощ идват шортите.

Къси или удължени, прилепващи по тялото или малко по-широки, те просто са панацея за летните месеци. Модните експерти съветват това лято да се насочим към денима. И не просто към дънковите шорти, а към техния удължен вариант.

Те наистина са универсални и позволяват безброй комбинации. А ако ги комбинирате с риза овърсайз, определено ще сте на гребена на модната вълна. Ризата може да се носи самостоятелно или пък да се комбинира с топ.

Ръкавите на ризата могат да се регулират. Ако искате ги навийте, а ако не – оставете ги да висят. Най-важното е, че удължените шорти са по-далеч от плажния образ и ви позволяват да се чувствате спокойно с тях и в града. Можете да ги носите дори и на работа, без колегите да ви гледат накриво, че нарушавате дрес кода в офиса.

Кецове, сандали или обувки на равна подметка ще придадат интересен нюанс летния ви аутфит. За модните експерти идеалните дънкови шорти са светли и малко над коляното. Всичко останало е по ваш вкус.

Така че, отваряйте гардероба на гаджето и си избирайте ризи за лятото. А ако сърцето ви все още е свободно, просто си купете няколко овърсайз модела.

 

По материали от Woman.ru