Преди няколко години липсата на сутиен се считаше за демонстрация на лоши обноски. За да облекат топ с тънки презрамки или гол гръб, дамите експериментираха със силиконовите презрамки на сутиените. Те обаче се впиват неприятно в кожата и не винаги изглеждат добре.

Добрият тон позволяваше без сутиен да се обличат само вечерните рокли. Сега обаче и дизайнери, и знаменитости демонстрират пълна свобода от досадния за мнозина аксесоар. Кендал Дженар от многолюдната фамилия на Ким Кардашиян е една от риалити звездите, които обичат да ходят без сутиен.

Преди година красавицата си постави пиърсинг на зърната и от тогава обожава да се показва с полупрозрачни блузи и тениски. В интервю 20-годишната Кендал признава, че се гордее с бюста си и смята, че без сутиен изглежда по-сексуално.

Ако искате да сте с потник с тънки презрамки, вече съвсем спокойно можете да оставите сутиена си в шкафа за бельо. Все пак, при избора на дрехи, гледайте материята да е по-плътна, за да не прекрачите рамките на благоприличието.

Не забравяйте все пак, че отказът от бельо трябва да е оправдан. Жена с мъжка тенска и без сутиен изглежда интригуващо. Все пак, ако имате голям бюст или пък вече е позагубил форма, по-добре се придържайте към „добрия, стар“ сутиен. Ако обожавате да ходите без сутиен, но не сте готова да показвате бюста си, то тогава можете да вземете пример от Анджелина Джоли. Тя например върху потника или ризата слага и жилетка. Така никой не може да обвини многодетната красавица, че прекрачва добрия тон.

 

Източник и снимки: Woman.ru