Черният цвят е вечен, смятат в модната индустрия. Не случайно Коко Шанел казва, че той е признак за стил и елегантност. При булките обаче той надали скоро ще бъде особено актуален. Все пак традициите са, за да се нарушават и редица водещи дизайнери предлагат наистина потресаващи булченски рокли, но не в бяло, а в черно.

За повечето младоженки този цвят носи нещастие, но има и такива, които се престрашават, за да се появят в най-важния ден от живота си именно в черна рокля. Преди дни в британския MailOnline излезе статия, посветена на австралийската блогърка София Качия.

За мнозина това име нищо не говори, но в родината й, 25-годишната красавица е знаменитост. Майка на две прекрасни синеоки деца, София има блог, посветен на отглеждането на най-малките, а последователите и са над 100 000. Вниманието на британските медии обаче София привлече със сватбената си рокля, която е в черно.

Австралийката не е поклонник на готик културата. Напротив, тя обожава свежите и ярки цветове. На въпрос, защо се е омъжила в черно, София отговаря: Защото така искам!

В интерес на истината и доста звезди са минали под венчило в черно, а статистиката тук не е единодушна. На някои от тях браковете са щастливи, а други много бързо се разочароват и развеждат. Същото е обаче и с тези, които остават верни на традицията е се омъжват в бяло.

 

Източник и снимки: Woman.ru