Бургаската абитуриентка Десислава Велева не отиде на проби за бала си през деня, както повечето момичета, а късно вечер. Бъдещата студентка разказа пред Gramofona.com как заедно с дизайнера си Йордан Бъчваров да избирали цвят, модел и украса след 22.30 часа. „Бях прекалено зает, за да се видим през деня. Наложи се вечер Деси да идва с майка си в ателието, за да можем на спокойствие да мери балния тоалет и да обсъждаме подробности около роклята”, разказа Бъчваров.

18-годишното момиче завърши Математическата гимназия и се появи с красива арт рокля. През септември ще учи архитектура в Лондон. Десислава призна, че много обича да рисува и да решава задачи по математика. Мечтае да обиколи света. Ще е много щастлива ако посети континентите Африка и Азия, за да види по-различната култура. Мечтае и да създаде нова сграда, чиито покрив да е пълен със зеленина. Младата дама все още няма готов проект в главата си, но се надява мечтата й да стане факт. През свободното си време Деси рисува и играе тенис.

„В деня на бала си пожелавам да постигна големи успехи в живота, да сбъдна мечтите , които досега не съм и да имам нови, които да сбъдва”. Това каза пред Gramofona.com. бившата вече възпитаничка на Руската гимназия Мария Ангелова. 19-годишното момиче се довери изцяло на професионализма на дизайнера Йордан Бъчваров и се появи на бала с дълга червена рокля. Единственото, което тя избра бе цветът на роклята. „Всичко останало оставих на Данчо!”, разказа Мария. Тя е решила да се занимава с интериорен дизайн в София.  Обича да рисува, да излиза с приятели, да чете книги и да слуша музика.

Джесика Стоева има мечта да учи право в София. Обича да танцува. Ще й липсва Бургас, но младата дама е категорична, че винаги когато може, ще си идва в родния град. Роклята, с която се появи на бала си е била нейната мечта. Тя също се довери на Йордан Бъчваров.