Нели Арнаудова е автор, който читателите на Gramofona.com познават много добре. Няма нужда да ви разказваме за нея, защото вие я свързвате с любопитните истории, с които тя ни представя бургазлиите зад граница, а и не само.

Тя е и човекът, който ни среща с любими актьори от популярни сериали. В началото на септември Нели избра родния Бургас, за да представи най-новата си книга – „Приказки за пораснали момичета“. Книгата е вдъхновена от невероятната Орнела Соле, която остава завинаги остава на 33 години. Сборникът има мисия – да дари надежда на онколоболни от Бургас. Част от приходите по продажбата на Приказките ще бъдат дарени на сдружение „Онкоболни и приятели“.

„Приказки за пораснали момичета“ събира на едно място разказите за различни българки. Част от тях са пръснати по света, други са тук. Това, което ги обединява са метаморфозите на любовта в живота им. Прекрасната актриса и бургазлийка Гергана Стоянова отново пое ролята на водещ на премиерата на книгата.

Домът на писателя в Бургас събра на едно място приятели на Нели и почитатели на красивите думи. Всяка една история от Приказките е поднесена леко и плавно, а чувствата и емоциите преливат от думите. „Приказки за пораснали момичета“ със сигурност ще намери място във вашата библиотека. Можете да я поръчате от сайта на издателството „Двете музи“.