Неоновите цветове и ярките тонове, основно в червено и синьо. Това, според бургаската дизайнерка Ивелина Димитрова са цветовете на август. Бургазлийката отвори своя салон Red carpet Beauty house, а в него жените ще открият всичко, което може да ги накара да се чувстват страхотно.

Салонът съчетава четири изключително важни за всяка жена услуи. Тук има фризьор, козметик, маникюрист и малък моден бутик.

„Миналата година видях подобно нещо в Италия. Много ми хареса и реших да го направя в Бургас“, обясни Ивелина. За момента тя набляга основно на градската мода. В лятната й колекция има и серия бански във винтидж стил. Дрехите са удобни, свободни и в ярки цветове.

Розово, синьо, тюркоазено са само част от смелите решения на Ивелина, а за някои от идеите си тя залага на японската техника за оцветяване шибори. В момента тя работи над есенната си колекция и усилено се подготвя за следващата година.

Тогава младата дизайнерка смята да се впусне в приключението „Абитуриентски балове и рокли“. „Тогава целият салон ще работим в екип. Ще обикаляме училищата и ще показваме нашите идеи“, обясни още амбициозната бургазлийка.

Тя е категорична, че ще спечели бъдещите зрелостнички, защото ще им предложи цялата услуга на едно място – от прическата и маникюра, до грима и разбира се, балната рокля.

Red carpet Beauty house се намира в Бургас, на ул. „Софроний“ №15