За втора поредна година яхтеното пристанище в Свети Влас се превръща в модна сцена, която посреща топ родни и световни брандове и дизайнери. Summer Fashion Weekend ще изпълни с мода и парти емоции Марина Диневи на 14 и 15 август. Продуцент и режисьор на събитието е Мария Бонева, съобщиха от Диневи Груп.

Горещият уикенд стартира с ексклузивно модно шоу. Гласовитата музикална дива Елена Брусарска в компанията на емблематичния Dani Sax ще пее на ревюто на диаманти и бижута на SSG.

Екстравагантната Албена Александрова и "Рошавата гарга" дават старт на модните ревюта за вечерта, на които ще се представят ексклузивни колекции от известни марки облекла.

На 15 август модните страсти продължават с атрактивното музикално шоу на световноизвестния Свет Радославов и Tаня Стринг. Българският цигулар, който впечатли американската сцена и се качи до звезди като Jay-Z, Beyonce и Kanye West, идва на родна земя, за да покори публиката с уникалния си талант.

Гостите ще могат да се насладят на ексклузивно hair show на Борислав Сапунджиев-Урсула, а заедно с прическите и цветове, на сцената ще се качи DJ Zlatina Dimitrova, която ще пуска музика до зори за модните парти маниаци на Марина Диневи. За безопасността по време на купона гостите ще имат сцена между яхти, луксозни коли и бар под звездите, на достатъчно разстояние, за да танцуват на воля в компанията на всички модели и организатори на събитието.

Снимка: Организаторите