Пролетта дойде, топло е, слънчево е и е време да забравим за наситените зимни цветове на маникюра. Ако харесвате черното или шоколадово кафявото, по-добре задръжте до есента.

През април е хубаво да обърнем внимание на новия тренд Peach Nail. Под това име се крият най-разнообразни дизайни в основата, на които стои прасковеният цвят. Това може да е френски маникюр, различни геометрични фигури, цветя.

Най-ефектно обаче прасковеното изпъква в омбре. Изглежда изключително добре и при пастелни тонове, и при неонови, а също така и с перлен ефект.

Прасковеното омбре е нежно, но не е скучно и допълва отлично всеки образ. Повечето дами предпочитат да правят прасковено омбре на млечна или прозрачна основа, като по този начин се постига ефектът на размит френски маникюр.

По-ярката версия на този дизайн също е доста актуална. Когато подбирате различните оттенъци на омбре е добре да се концентрирате в един цветен кръг и да съчетавате съседни цветове от една група – студени със студени и топли с топли.

Прасковеното се съчетава прекрасно и с нежно розово и с по-наситено розово. А подобен маникюр изглежда очарователно и наистина пролетно – като прасковен залез.

 

Източник: Woman.ru