След прекрасните летни месеци, на които сме се наслаждавали с такова удоволствие и безгрижие идва времето, през което се вглеждаме някак по-отблизо и критично в себе си, защото усещаме, че за дългите разходки под галещото слънце или почивката на някой лазурен бряг, буквално сме заплатили със „собствената си кожа“. Лятната ни лудост се отпечатва  върху лицата ни, изразяваща се в  дехидратирана, раздразнена, на петна с обезцветяване или обратно с наситено пигментирани участъци, вяла кожа. Изглеждаме така сякаш имаме нужда от енергиен стимул. И започваме да се питаме как да възвърнем жизнеността си?

Есента и по-ниските температури са перфектното време да се отдадем на разкрасяващи процедури и терапии, които не са ни били позволени през лятото, а професионалното лечение в салон за красота е направо задължително, съветват професионалистите от елегантния  Sense beauty salon на Гранд хотел и СПА Приморец, които са изключителен представител на - Вiologique Recherche Paris. Козметичният бранд с репутация за поразителна ефективност, основоваща се на клиничния подход към грижата за кожата, използвайки чисти, концентрирани активни съставки, в комбинация с иновативен и педантичен подход на работа.

Оригиналната методология на работа на Вiologique Recherche Paris преминава задължително през три основни фундаментални фази, които стриктно се спазват от терапевтите на Sense beauty salon, а именно фазата на козметична оценка, която се основава на индивидуален подход към кожата, с оглед на нейните физиологични особености и след визуална и тактилна диагностика, се определя моментното Състояние на кожата® на всеки клиент, като се препоръчват персонално подбрани продукти и процедури; Фазата на инициализация, при която кожата се почиства много деликатно и внимателно, като се подготвя за максималното й предразполагане към фазата на лечение, в която се прилагат основни, специфични и интензивни кремове; концентрирани, целеви и финишинг серуми на Biologique Recherche, с най – висока концентрация на активни съставки, за активиране на регенерацията на кожата до нейните най - дълбоки слоеве.

За подобряване на здравето и състоянието на кожата на лицето с детоксикиращ и мигновенен освежаващ и озaряващ ефект още след първата процедура, Веселина Уайт – дългогодишен козметик и терапевт в Sense beauty salon, препоръчва ритуал, подходящ за почти всички видове кожа с продукта Booster VIP O2 на Biologique Recherche.

SENSE Beauty Salon предлага и продукти за домашна грижа на Biologique Recherche, които са в малки и компактни опаковки. Това решение позволява много по-широк достъп до високия клас грижа.

Персонализиран, индивидуален подход и доказаната ефективност на козметиката от луксозната марка Biologique Recherche в съчетание с цялостната грижа за външния Ви вид, можете да откриете в  модерния Sense beaty salon на Гранд хотел и СПА Приморец. Очакват Ви и стилист Ксения Вълева и Бетина Долапчиева, гримьор Катрин Недялкова – както и над 3000 кв. метра СПА зона – посветена на Вашите релакс, здраве и самочувствие.

За повече информация и запитвания можете да се обръщате на тел. 056/ 910 913 или на spa@hotelprimoretz.bg