40-годишната Ваня Димитрова се нуждае от Вашата помощ, за да се пребори с тежката диагноза Мениерова болест, която засяга вътрешното ухо. Ваня спечели второ място в конкурса Мисис Бургас през 2017 година, но сега в живота ѝ предстои много по-тежка битка. За целта са нужни средства, които нейното семейство не може да осигури.

Ваня разказва за тежката си диагноза във видео, в което се обръща с молба за помощ към хората с добри сърца.

Преди две години тя ражда второто си дете при много усложнения, като прекарва три дни в медикаментозна кома. Шест месеца по-късно Ваня се събужда с напълно заглъхнали уши и в продължение на няколко дни чува шумове.

Малко след това получава и първата си криза, която се изразява в изключително силен световъртеж, който продължава 4-5 часа.

Лекарите в Бургас в началото не са способни да поставят правилната диагноза, което довежда до преглед в София и там става ясно, че Ваня страда от Мениерова болест.

Тази диагноза напълно променя живота й, като тя вече не е способна нито да работи, нито да се грижи за двете си деца, тъй като получава много чести кризи, продължаващи по няколко дни.

Надеждата на Ваня е свързана със сложна манипулация в Германия, за която семейството й няма средства. Ако желаете да ѝ помогнете, може да го направите на дарителската сметка, която се намира под статията.

Цялата история на Ваня може да чуете във видеото.

Дарителска сметка Райфайзенбанк.

IBAN : BG57RZBB91551014263832

BIC : RZBBBGSF

Източник и снимка: E-burgas.com