Срещата на G 20 по традиция привлича вниманието на целия свят. Форумът събира на едно място представители на 20-те най-развити държави и новините, които произтичат, вълнуват всички.

Тази година обаче и светските хроникьори имаше какво да коментират по време на срещата. Президентът на Южна Корея Юн Сок Ел пристигна на индонезийския остров Бали със своята съпруга, която със сигурност може да затъмни и най-популярните първи дами.

Вярвате или не, но крехката Ким Кон Хи наскоро е отпразнувала своя 50-ти рожден ден. Дамата изглежда на не повече от 30. Питате се каква е тайната на нейната неувяхваща красота?

В различни интервюта Ким признава, че не залага на някакви специални процедури, маски или козметични средства, които са така популярни в Южна Корея.

Нейната рецепта е постоянното усъвършенстване на интелекта. Или иначе казано – колкото по-млад е мозъкът, толково по-малко бръчки имаш на лицето.

Научна подкрепа на подобни твърдения няма, но гледайки Ким на всеки ще му се прииска да си купи поне едно судоко и или книга с логически задачи.

Корейски медии напомнят, че въпреки нежната си визия и желязната хватка на бизнес дама, Ким има и тайни в миналото си, които не обича да излизат на бял свят.

Името ѝ е забърквано в няколко скандала, а преди година на първата дама ѝ се наложи да се извини публично. Тогава стана ясно, че е подправила биографията си, за да започне работа в университет.

 

Източник: Woman.ru