Красива и здрава кожа? Пътят към нея е лесен, когато имате до себе си професионален козметик. Запознайте се с Веселина Уайт - бюти терапевт с над 10-годишен опит, участник в многобройни обучения и форуми, помогнала на много дами и господа в постигане на по-висока естетика и разрешаване на различни кожни проблеми.

Веселина Уайт ще намерите в царството на красотата - SENSE Beauty Salon в Гранд Хотел и СПА Приморец. Тя има на свое разположение ценен приятел - лаборатории Biologic Recherche и тяхната уникална методология за диагностика здравето на кожата SKIN INSTANT LAB® (30 минути).

Тя включва комбинация от технология - анализ със сонди на хидратация, хидролипиден филм, пигментация, еластичност, себуметрия - и обработка на данните със софтуер, свързан с лабораториите на световния бранд.

Резултатите от изследването включват персонално решение, съобразено изцяло с кожата на пациента. Данните дават на Весилина Уайт поглед в дълбочина към конкретна анамнеза и пътят към регулацията на кожата към оптимално здраве.

Помощници по този път на здравето наред с процедурите и продуктите Biologic Recherche са и решенията на световните брандове Guinot и Natura Bissé. Регулярните тестове на текущото състояние на кожата позволяват проследяване на резултатите през времето.

Околоочни, регенериращи, подмладяващи, лифтинг терапии; решения за изравняване на тена, туширане на бръчиците, кислороден или цитрусов пилинг; антицелулитни процедури, стягане и елиминация на мастните депа ... пътят към здравата, гладка кожа е осеян с многобройни приятни решения, подбрани според конкретиката. 

В помощ на отличната естетика, Весилина Уайт разполага и с технология за радиочестотен лифтинг, подходящ за лице, тяло и околоочен контур, както и с IМPACT за неинвазивна липосукция, комбиниращ кавитация с електропореза. С тяхна помощ и лицето, и тялото добиват мечтания вид.

За да бъде кожата безкрайно мека, кадифена и гладка, помага създадена в Германия революционна технология за лазерна епилация от ново поколение - MeDioStar NeXT. Тя комбинира вълни с различна честота и по-чести импулси, като така редуцира наполовина продължителността и броя необходимите процедури, за постигане на съвършено гладка кожа при спестяване на средства в дългосрочен план.

Търсите път към подобряване на здравето и характеристиката на кожата и тялото? Заповядайте в SENSE Beauty Salon. Там, ще откриете Веселина Уайт – която знае точно, от какво се нуждае Вашата кожа. Заедно с нея, в СПА център “6th Sense” ви очакват и стилист Ксения Вълева, стилист Димитър Мавродиев и гримьор Катрин Недялкова – както и над 3000 кв. метра СПА зона – посветена на Вашите релакс, отлични здраве и самочувствие.

За повече информация и запазване на час:  +359 56 840 500 | spa@hotelprimoretz.bg