Обувките на токчета са най-лесният начин да удължим оптически краката си. В света на обувната мода обаче има един всепризнат гений, който е убеден, че не е задължително жената да се мъчи с високите токчета, за да изглежда добре.
 
Естествено става дума за Кристиан Лобутен. Неговата нова линия от пантофки прибавя няколко сантиметра към краката на всяка жена. Знаете ли каква е тайната?
 
Обувки в телесен цвят. Те не само подхождат на всяка една дреха, но и оптически ни подаряват някой и друг сантиметър. Все пак да се избере най-подходящият чифт обувки в телесен цвят съвсем не е просто упражнение. Напротив, точно толкова трудно е, колкото и да уцелите правилния тонален крем за лицето си. Някои обувки са по-светли от необходимите, други са с една идея по-тъмни.
 
Кристиан Лобутен е човекът, който преди три години създава цяла серия от обувки в телесен цвят, които са съобразени с различните типове кожа. Сега към елегантните обувки на висок ток, лобутен прибавя и невероятно удобните и красиви балетни пантофки. В колекцията има 7 оттенъка, от "порцелан" до "тъмен шоколад".
 
Цената на пантофките е 595 долара. Когато обуте подобна пантофка, човек има чуството, че сте боси. Точно това е и целта на дизайнера. Акцентът да е върху краката на жената, а не върху обувките й.
 
 
 
Източник и снимки: Woman.ru
Превод: Женя Петкова