13 хиляди лева събраха на благотворителна вечер дамите от Инър Уийл Клуб Бургас. Средствата от традиционния годишен празник, който премина под мотото „Вино и любов“, ще отидат за оборудване на сензорна стая за деца със специални образователни потребности. Тя ще бъде изградена в Детска градина „Вълшебство“, развълнувано обявиха директорът на градината Катя Мишева и президентът на клуба Галина Ненова.

В благотворителната вечер се презентираха вина от винарска изба „Бонония Естейт“. За доброто настроение се погрижиха Владо Спасов и Мария Чернаева от дует „Бургас“. Деца от ДГ „Вълшебство“ поздравиха гостите с два танца.

На търг бяха разиграни различни картини и предмети. Поетесата Яна Вълчева прочете свои стихове от новата си книга "Вечерни монолози с теб", част от тиража на която бе дарена за каузата на събитието.

Журналистът Деси Генева от новинарски сайт Gramofona.com и Yuliia Krasovska Art School също дариха картина за благородната кауза.

Гости на събитието бяха и Елена Захариева и Снежанка Желязкова, знакови имена за организацията в национален мащаб. Чеърмена на Дистрикт 248 Снежанка Желязкова дари голяма торта с пожелание всеки да озари света със светлина.

Дамите от Инър Уийл Клуб Бургас си пожелаха още много подобни събития и сърцати приятели, които да подкрепят каузите им.