Носителката на титлите „Мисис България“ и „Мисис Европа“ Станислава Андреева е една от актрисите, които този уикенд ще преминат по червения килим на Филмовия фестивал в Кан. Това съобщават от рекламната агенция Premier Group Events.

Бургазлийката от три години се обучава при най-добрите преподаватели по актьорско майсторство, дикция, правоговор, четене на аутокю и режисура.

През последните години е получавала доста изкушаващи предложения в киноиндустрията.

„Желаех дебютната ми роля да е култова и запомнена от зрителите. Приех предложението на Саня Борисова и Никол Предьова, които са продуценти на филма „Никога не е просто секс“, да изиграя ролята на любовницата на главния актьор“, каза Светослава от френската ривиера.

И допълни: „Това за мен е сбъдната мечта. Благодарна съм на Вселената. Мечтаех си да получа международно филмово признание и ето че вече съм в Кан, филмът е номиниран и ще се наредя на едно ниво с множество световноизвестни актриси, които са минали по червения килим в фестивалния град.“

Станислава Андреева от дете се определя като човек на сцената и изкуството. В трети клас е имала собствено предаване по едно от известните радиа в България. Вземала е участие в много театрални постановки и е пяла във вокална група във Филипините. Била е рекламно лице на десетки български и международни марки.

„След като почувствах, че съм покорила всички върхове в модата, разбрах, че следващото място, където мога да намеря пристан, е свързано с киното и телевизията“, сподели красавицата, която преди години се завърна от Филипините с корона от конкурса „Мис Интернационал“.