След двегодишно прекъсване заради ковид, Сливен отново ще има своята претендентка за короната на Мис България. Грандиозният спектакъл ще събере ценителите на красотата в зала Сливен на 19 октомври от 19:30 часа.

Вече започнаха записванията на участнички от град Сливен и региона. След изключителния успех на Мис България Теодора Мудева, която след това спечели и международната титлата Мис Планет в Грузия, лицензиантката на конкурса Мис България Ирина Папазова, избра именно Теодора да проведе кастингите в града.

Красавицата, която ще е и част от журито, е родена в Сливен, но от малка живее в Бургас.

„Искрено вярвам, че следващата носителка на престижната корона ще е именно от град Сливен, защото момичетата в града са изключително красиви и артистични“, казва Теодора.

Всички желаещи да се включат момичета, които са на възраст между 16 и 24 години, с височина над 166 см могат да го направят до 10-ти октомври , като изпратят свои снимки в цял ръст и в близък план, кратка информация за себе си и контакт за обратна връзка на e-mail: miss.sliven@gmail.com или на съобщение във фейсбук страницата на Мис Сливен.