Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл навършва 38 години днес. Въпреки, че бившата актриса е свикнала с шумните партита, тази година младата майка ще празнува в тесен семеен кръг, твърдят британски издания. 

След шумното и скъпо бебешко парти, на което Меган присъства в Ню Йорк и което предизвика гнева и подигравките на британците, рождения ден на херцогинята ще бъде отпразнуван съвсем скромно.

Източници твърдят, че кралицата е организирала чаено парти за рожденичката в резиденцията в Балморал. Това е първото посещение на Меган в замъка, също така ще е и първата ваканция на бебето Арчи в Шотландия.

"Този подарък е много ценен и важен за Меган. Не е тайна, че Балморал е любимото място за почивка на Нейно Величество. Тази покана е голяма чест за херцогинята", твърдят запознати.

Вечерта Меган Маркъл ще прекара със семейството си - принц Хари и детето им Арчи. 

През 2018 година, празнувайки първия си рожден ден в кралското семейство, Меган присъства на сватбата на близък приятел на принца. 

Твърди се, че принц Хари завел Маркъл на сафари в Африка за 36-ия й рожден ден. Тогава връзката между тях още не беше сериозна и официална. 

Източник: 24 часа

Снимка: Edna.bg