14 красиви жени влизат в надпревара в новия конкурс „Мисис Черно Море“ 2023 г. Първото издание ще се проведе на 13 септември /сряда/ в клуб Модерен театър- Бургас от 20:00 часа.

Поредната претендентка за короната е Нуртен Чаушева от Бургас. Тя е на 48 години. Нуртен е медицинско лице, обича да пее и да рисува. Красивата дама е майка на пет деца – четири момчета (25, 23, 12, 6 год.) и момиче на 10 години.

Организатор на конкурса е известният бургаски дизайнер Йордан Бъчваров. В новото светско събитие на Бургас  ще участват 14 жени на възраст от 25 до 50 години, които ще се представят в три тура.

Изненадата в „Мисис Черно Море“ 2023 г е, че две журита ще оценяват красивите жени в конкурса. Ще има жури на спонсори, популярни личности и жури от медии, които ще изберат своя победителка.

На конкурса ще се определят и дамите, които ще получат право да представят България на световни конкурси в други страни.

По време на събитието ще се събират средства за благотворителната кауза. Парите ще отидат за закупуване на медицински консумативи за онкоболни деца.

Новинарски сайт Gramofona. Com е медиен партньор на класното събитие и в следващите дни ще Ви представим и останалите участнички.