Две красиви бургазлийки облякоха мечтаните празнични рокли за бала си. 18-годишната Мадлен Борисова се появи с много дълъг тоалет от тюл, цвят пепел от рози.

Младата дама, която завърши специалност „Инженерен дизайн“ в Строителната гимназия се довери на бургаския топ дизайнер Йордан Бъчваров от модна къща LABARUM.

Мадлен разказа за Грамофона нюз, че моделът на роклята й е комбинация от още три модела, а изработката отнела  два месеца. Чаровното момиче мечтае да стане интериорен дизайнер.

Балът на Мария Асъмова също ще бъде запомнящ се. Младата бургазлийка завърши Немската гимназия и повече от всичко иска да се занимава с графичен дизайн. „Избрах модела и цвета на роклята си доста лесно с помощта на семейството и благодарение на майка ми. Времето, което отделих за цялостната ми визия не беше много, но не беше и малко.

Въпреки голямата подготовка денят ми мина доста бързо, но беше магичен. Радвам се, че имах възможността да се видя и да нося такава прекрасна рокля“, сподели пред екипа ни Мария. В бъдеще тя иска най-вече да бъде добър човек, да постигне мечтите си и да се развива като личност.