Популярната поп певица Лили Иванова специално благодари на областния управител Вълчо Чолаков за прекрасната кошница с цветя, с която той я изненада. Примата на българската естрада изнесе двучасов концерт без почивка в Bedroom beach, Слънчев бряг по повод 60-годишния юбилей на комплекса.

Иванова се появи на сцената със сребристо-черна къса рокля и обувки на много високи токчета. Изпълнителката накара публиката не само да пее, но и да танцува. Част от посетителите  бяха на нокти дали Иванова няма да закъснее, но тя се появи точно в 21.30 часа и направи вечерта на мнозина незабравима.

„Тази жена е невероятна!”, „Как може толкова години да пее по такъв зашеметяващ начин”, „Иванова наистина оставя след себе си песни, истински песни!”. Това бяха само част от коментарите на гостите на концерта.

Сред дошлите да чуят песните на русата дама бяха представители на Областна управа, строителните предприемачи и бизнесмени Йордан и Динко Диневи, кметът на Царево инж. Георги Лапчев и съпругата му, несебърският общински съветник Атанас Терзиев, шефът на областната агенция по безопасност на храните д-р Георги Митев, председателят на Регионалната туристическа асоциация Соня Енилова, туроператори, много хотелиери, журналисти.