За по малко от месец Йордан Бъчваров и Десислав Копривски подготвиха и показаха 30 рокли уникати. Първото самостоятелно ревю на модната марка „LABARUM“ събра десетки дизайнери и любители на модата.

В колекцията Пролет – Лято 2016 гостите видяха дамски ежедневни, коктейлни и официални тоалети. Всички декорации по роклите са ръчна изработка.

Ревюто, организирано от Бъчваров и Копривски бе с благотворителна цел. Набраните средства ще бъдат дарени на приютите за животни фондация ANIMAL HOPE Казанлък и СНЦ АНИМАЛ ХОУП България Бургас.

Да уважат първото самостоятелно ревю дойдоха модните дизайнери Мария Инджова, Ваня Василева, Мария Танева, Христина Чешмеджиева, участничката в риалити шоуто „Биг брадър фемили“ Корнелия Байрактарова, бизнес дамата Христина Секлемова, членовете на „Младежки глас“ Галина Василева и Христина Недева и много близки и приятели на собствениците на “LABARUM”.

Росица Станкова и Теодора Калчева участваха в ревюто с представяне на бодиарт и авангардни цветя. Гласовитите Веселина Данова и Станислава Василева от Вокално Студио „Сезони“, с ръководител Кина Христова също бяха част от вечерта.