За красивата бургазлийка Ваня Маринова Ивановден е много специален празник. Бившият модел и откривател на най-красивите жени от морския град казва, че обича имения си ден повече от рожденния.

„В момента ме намирате в моя любим Бургас и с удоволствие ще ви споделя как преминава и очаквам да завърши празникът ми днес”, разкри пред Грамофона нюз чаровната именичка.

Майката на Ваня е първият човек, който й честитил празника. „Не е изненада, че от сутринта валят поздрави както в социалните мрежи, така и по телефона. След майка ме поздравиха цялото семейство, съпругът ми, приятели, познати. Предполагам, че така ще е през целия ден”, допълва с широка усмивка Маринова.

Ваня е кръстена на баба си по бащина линия - Иванка. Преди няколко години именичката разбрала от приятелка, че преведено на иврит, името й означава: „Бог се е смилил!”.

За Ваня е по-важно да бъде с искрени прииятели, отколкото да получава скъпи подаръци. Казва, че стойностните хора в живота са най-големият й дар.

Довечера тя ще почерпи най-близките си приятелки в любимо бургаско заведение и е убедена, че изцяло женската компания ще си прекара чудесно.

„Искам да поздравя всички именици, които четат вашия сайт. Да са живи, здрави, много щастливи и обичани и нека знаят, че новата година ще е прекрасна. Това, което ние трябва да направим, е да й помогнем с повече позитивизъм и любов”, казва още Ваня Маринова.

Снимка: Наско Иванов