Бургаският модел и маникюрист Диана Узунова и любимият й мъж минаха под венчило през уикенда, научи Грамофона нюз. Красивата дама и половинката й, 31-годишният Михаил Желязков от Равда, се бракосъчетаха в Морското казино в Бургас. Църковният им брак се състоя в църквата "Св. Богородица".

Още от ранна възраст Узунова се занимава с мода. Тя е първото българче, което само на 11 години донесе Гран При от международен конкурс на Кримския полуостров. Диана е носител и на титлата „Малка Мис Свят” на първия конкурс, проведен в Бургас през 2007 г.

18 години по-късно бургазлийката отново показа красота и стил. Неотлъчно до нея в сватбения й ден беше нейният приятел, топ дизайнерът Йордан Бъчваров, който се погрижи за цялостната визия и организация на сватбата.

Диана избра да бъде с рокля от Турция, разказаха близки на семейството. Бъчваров й изработи красивото и шармантно було, което бе дълго 4.50 метра.

Празничната вечеря се състоя в ресторанта на хотел „Аква“, където по традиция  младоженците бяха посрещнати от фолклорни танцьори. Водещ на сватбата и празничното събитие бе Dj Емо. Кумове на младото семейство станаха Владимир Никлев и Десислава Кирякова.

Диана и съпругът й имат двегодишен син. По време на сватбения ритуал по ритане на менчето, на младото семейство се падна, че ще имат и близнаци. Гостите се насладиха на вкусна храна и много емоции.

Фотограф: Маргарита Кирова