Една красива и млада бургазлийка никога няма да забрави предложението си за брак. Хава Рагуб се разхождала в следобедните часове преди няколко дни с приятелки в Морската градина. Докато женската компания се забавлявала със сладки приказки, се появил той – Хюсеин и паднал на колене, за да поиска ръката на любимата си, научи Грамофона нюз.

Хава и бъдещият й съпруг са заедно от 4 години. От зимата насам влюбеният до уши мъж размишлявал къде точно да предложи на половинката си. Избрал точно Морската градина, защото и двамата много я харесват.

„Обичаме да се разхождаме тук и смятаме, че е романтично място, особено през този сезон”, разказа пред екипа ни Хава Рагуб, която и до днес се вълнува от изненадата на приятеля си.

Освен приятелките и сестрата на Рагуб, свидетели на любовната сцена са станали и много случайни минувачи, които се радвали заедно с тях.

След падането на колене, Хава и Хюсеин закачили на Моста ключодържател с имената си, точно както правят влюбените на Моста на изкуствата над река Сена в Париж.

Младата дама е завършила психология, а в момента учи педагогика. Нейният Ромео е икономист по образование и работи в семейния бизнес на родителите си.

Фотограф: Memo San