Избраната за „Кралица на Бургас“ за 2018 г., впоследствие и за „Мис България“ Теодора Мудева ще участва на световния финал „Мис Планет“ от 16 до 21 октомври в Тбилиси. Представителки от над 30 държави ще пристигнат в грузинската столица.

Програмата на конкурса е интересна и напрегната. Ежедневно с момичетата ще се занимават професионални хореографи, дизайнери, стилисти, коафьори. Участничките ще се срещнат с кмета на Тбилиси и ще се запознаят с културата и забележителностите на града.

Международното жури е съставено от национални директори, модни специалисти, рекламодатели, представители на пресата, артисти, певци. В програмата са предвидени: Вечер на нациите, Шоу на таланта, Интервю с интернационалното жури, Спортни надпревари и разбира се – Вечерта на Световния финал, когато ще бъде обявена носителката на титлата „Мис Планет 2019“.

Хубавата Теодора от месеци се подготвя за представянето си на международния подиум. За тура на талантите тя и нейната треньорка Добрина Паричкова са сътворили специален танц, съчетание от латино с български фолклорни мотиви в модерно звучене.

За финалното си представяне „Мис България 2018“ ще блесне с официална рокля, подготвена специално за нея от дизайнера Стоян Радичев.

Теодора носи с достойнство титлата „Мис България“ през изминалата година. Инициира благотворителни акции в Бургас, беше лица на Националната кампания „Мис България 2019“ и неизменна част от журито на регионалните конкурси. В началото на декември предстои да предаде короната на своята наследничка.