Шапката е онзи вълшебен аксесоар, който на пръв поглед е почти незначителен, но всъщност променя цялостната ни визия, а заедно с палтото и шала ни предпазва от студовете по красив и стилен начин. Разбира се, не всяка дама обича и цени шапките, но ви уверяваме, че ще намерите своя интригуващ модел сред предложенията на списание Vogue за 2016-а.

Шапка с периферия

Съгласни сме, че традиционната зимна шапка е в по-мъжки стил. Затова ви съветваме да обърнете внимание на красивите величествени шапки с периферия. Освен изискани те изглеждат артистични и интересни.

Голяма пухкава шапка в руски стил

Няма как да не привлечете вниманието с тази шапка. Тя е мека, топла, стилна... Просто чудесна. И тази зима голямата пухкава шапка е на почит, така че е време да бъдете смели и да си купите този модел.

Шапка жокей

Или по-точно "моден жокей“. Тя е много предпочитан моден аксесоар тази зима. Дизайнерът Емилио Пучи залага на шапка тип "жокей“ от кожа, а марката Daks предлага да се спрем на същия модел в червена кожа.

Любимата ни барета

Закъде без любимата ни закачлива барета? Тази година тя е предпочитан аксесоар в колекциите на Gucci и Marc Jacobs. Тази шапка е много подходяща за елегантни артистични дами, които обичат ретро стила. Плетена шапка не ви ли напомня на Али Макгроу в "Love Story”?

Е, тази симпатична шапка ще бъде истински хит до края на зимата и тази година.

Източник и снимки:Woman.hotnews.bg