Кортни Кардашиян е била инструктирана от лекар да пие семенната течност на Травис Баркър „четири пъти седмично“. Кортни сподели това в последния епизод на шоуто на Кардашияните от 26 май.

Тя и барабанистът на Blink-182 Травис Баркър се срещнали с експерта по аюрведа Марта Софер. По време на срещата Кортни казала на уелнес гуруто, че има болка в рамото и обсъдила щитовидната си жлеза с нея.

"Софер ме посъветва да пия семенната течност на Травис четири пъти седмично", разказа Кортни. Травис от своя страна казал: „Обичам тази лекарка“.

Изглежда, че Кортни и Травис не последвали този съвет и вместо това решили да изпробват прочистването на Марта, което изисква двойката да се въздържа от упражнения, секс и кофеин.

„Последният ни процес с извличане на яйца не беше успешен“, заяви Кортни. „И така, нещото, което ще опитаме сега, е почистването на Панчакарма, което е аюрведа. То е на 3000 години. Целта на прочистването е да изхвърлим токсините."

На 22 май Кортни и Травис проведоха третата си сватбена церемония в Портофино, Италия, разменяйки клетви пред любими хора, включително семейството на Кортни – Крис Дженър, Клои Кардашиян, Ким Кардашиян, Кайли Дженър и Кендъл Дженър – и децата на Травис Баркър - Алабама Баркър и доведената му дъщеря Атиана Де Ла Хоя.

Източник: Факти.бг

Източник: Instagram / kourtneykardash