Да бъдем позитивни, всеотдайни и неуморни, това беше посланието на Ива Екимова към момичетата от „Академия за млади дами”, която се проведе в Бургас. Темата "Модни тенденции, поведение, общуване, комуникации и социални мрежи" е близка до всички заради светкавичната скорост на комуникациите и огромния обхват на социалните мрежи. Ива представи малките стъпки, които всяко момиче трябва да извърви, за да усвои изкуството да създава и управлява собствената си репутация.

„Вярвам, че единствената инвестиция, която ще ни осигури по-добро бъдеще е инвестицията в образованието и повишаване културата на децата ни”- каза Екимова. Изненада за всички участници в срещата беше появата на Евгения Калканджиева. Елегантната собственичка на „Визаж” даде индивидуални съвети на всяко от момичетата относно мода, грим и собствен стил. Калканджиева изяви готовност да се включи и в други инициативи по проекта „Академия за млади дами”.

„Зонта клуб” Бургас работи втора година по проекта си „Академия за млади дами”, който събира момичета от бургаските училища. Целта му е да привлече девойките на възраст от 14 до 21 години, които да почерпят от опита и професионализма на известни и успели дами в България.

Петя Великова вицепрезидент на зонтианките в Бургас, изказа благодарност към всички участници в събитието и подари малки сувенири на всеки от присъстващите.