Аптеки „ФармаСтор” покани специално за бургазлии известния гримьор и боди арт специалист Теодора Калчева на безплатна грим сесии в обекта ни в морския град на ул. „Александровска” 53 на 9 октомври от 12 часа до 18 часа. Всички желаещи могат да се запишат за грим консултации и да се запознаят с последните тенденции в макияжа на L'Oreal Paris, Essence Cosmetics, Catrice, Maybelline.

Казват за Теодора, че може да преобрази всяко лице, за да изглежда неповторимо и красиво. Тя ще ви обясни как точно да нанасяте фон дю тен-а, пудрата, спиралата, сенките и червилото, за да изглеждате като звезди.

По време на цялото събитие Теодора Калчева ще демонстрира на всеки, кои са най-подходящите продукти различните типове лица, кой е актуалния за сезона грим и как да изглеждаме забележителни с помощта на малко грим.

Теодора е с 13 годишна практика в бюти областта. Носител на награди от национални конкурси по грим. Носител на награди по BodyArt от национални фестивали на красотата. Участник в международни фестивали на изкуствата. Демонстрира нестандартен пърформанс за популяризиране на марки, каузи и събития. Лектор по професионален грим и маникюр.

За записвания за безплатен грим и консултации можете да се обадите на телефон 0898596692.