Който го може, си го може! Няма невъзможни неща за главния редактор на информационен сайт Gramofona.com Женя Петкова, но едва ли някога си е представяла, че ще бъде начело на кулинарната страница на най-четения областен вестник „Черноморски фар“ и то с уменията си на готвач.

„Женя ли, по-скоро я виждам пред реанимацията на МБАЛ Бургас за някой прободен с кухненски нож благоверен съпруг, или в съда на дело, заведено от изпаднала в кома устата домакиня от удар по главата с черпак“, коментират близки до нея колеги от журналистическата гилдия.

Този път Женя ги изненада в ролята на шеф-готвач. (Да се чуди човек кога й остава време и за готвене?! – б.р.) Нейното ястие с калмари предизвика фурор във Фейсбук. Сигурно е искала да отправи намигване към мъжката част от виртуалните приятели и да покаже, че освен красива, стилна и успяла жена, може и да домакинства. (Нали уж любовта на мъжа минавала през стомаха, да си има обеца на ухото главата на семейството й! – б.р. )

От едно леко „намигване“, до къде се стигна… безкрайно дълги дискусии в социалните мрежи и цяла вестникарска страница за кулинарните умения на Женя Петкова.

Ефект има и на домашната сцена, научи редакцията на Gramofona.com. Мъжът на Жени прави най-невероятното признание, че готви по-добре боб яхния от майка му (И това ако не е любовно обяснение… - б.р.)!