Световният бранд, посветен на красивата и здрава коса Kérastase празнува в цяла България на 18 и 19 октомври 2019 г. (петък и събота). Свой дебют в специалните дни на ще има нов, революционен продукт. В Бургас, открийте иновацията която буквално преобразява косата, в царството на красотата SENSE Beauty Salon (ул. "Княз Ал. Батенберг" 2, в Гранд Хотел и СПА Приморец)

Специално за празника, продуктите на Kérastase за домашна грижа ще се предлагат с 15% намаление.

Стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев са подготвили и друга изненада: възможност всеки сам да се увери в магическия преобразяващ ефект на най-новия дебютиращ продукт на Kérastase - K Water. Той се предлага само за професионална употреба, в салон и не изисква престой. След измиване на косата продуктът се нанася, веднага след това се отмива, сешоар и готово! Косата ви е бляскава, обновена, лека, мека, въздушна и красива!

Убедете се сами в предимствата на K Water на 18 и 19 октомври в SENSE Beauty Salon. Запазете своя час за преобразяване с K Water и сешоар на цена от общо 35 лева (вместо стандартната стойност от 45 лева) на тел. +359 56 840 500.

К Water е точното решение, когато искате веднага блестяща и красива коса - но нямате време за дълга процедура в салона. Продуктът е с ламиниращ ефект, без утежняване и пести време, при бързи незабавен, абсолютно трансформиращ ефект.

Царството на красотата SENSE Beauty Salon има и друга изненада. През ноември месец, всеки ден там ще е празник! Поводът е една година от пълната промяна на салона и събирането на съвършения екип: стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев, козметик Веселина Уайт и гримьор Катрин Недялкова – с една мисия: вашите отлична визия и самочувствие. Затова, цял ноември SENSE Beauty Salon празнува, за вас и с вас – ще има томбола с изкусителни награди, вълнуващи намаления, шампанско и много, много красота.

Междувременно, не пропускайте възможността да изпробвате революцията K Water на 18 и 19 октомври или пък просто да се погрижите за чудесната си визия в избран от вас ден и час, моля позвънете на тел: +359 56 840 500.