Пролетно-летният сезон тепърва започва, а вече никой няма търпение да посегне отново към онези обувки, с които ходилата ни се чувстват най-добре през дългите, изморителни и горещи летни дни, а именно – сандалите. Но за да се чувстваме удобно и комфортно в края на деня, нашите сандали освен, че трябва да изглеждат добре и да се съчетават перфектно с визията ни, трябва да отговарят и на някои други критерии, за да ги определим като най-удобните ни пролетно-летни обувки.

За да изберем правилните дамски чехли или сандали, които биха се съчетали с максимално голяма част от нашия гардероб, пред нас трябва да разкрие истинска дъга от модели, цветове и размери. Огромното разнообразие от дамски обувки на answear.bg ни предлага точно това, така че всяко едно желание от страна на нежния пол да бъде задоволено по най-добрия възможен начин.

Има ли значение какъв ще бъде размерът на нашите чехли и сандали?

Може би голяма част от вас ще кажат, че това е особено маловажен факт, защото дори и да сме избрали един номер по-малки чехли или сандали, това лесно може да бъде компенсирано с половин сантиметър на нашето ходило извън подметката. Но истината е, че точно този половин сантиметър може не само да промени походката и стойката ни, но и да ни причини адски мъки след продължително ходене.

През лятото често срещано явление е подуването на краката в края на деня в резултат на високите температури. Това води до дискомфорт в ходилата, който може да бъде добре изразен, ако не сме преценили правилно кой номер обувки да си закупим. Ето защо препоръчваме винаги да избирате една идея по-големи чехли и сандали, за да предотвратите неудобството.

Кои ще бъдат най-актуалните цветове през този сезон?

Огромното разнообразие от чехли и сандали в www.answear.bg не показва ясно ограничена тенденция за предстоящите пролетно-летни месеци. Както винаги можем да открием основно черния и белия цвят като преобладаващи сред обувките, но виждаме и други, много по-цветни модели, които страхотно биха се съчетали с цялостната визия, която искаме да изградим.

От бордо през флорални мотиви до тюркоазено – всичко изглежда като море от нюанси, чакащи само да грабнете модела, който най-много ви допада.

Какви ще бъдат актуалните тенденции през сезона?

Тук също могат да бъдат посочени обувки, които са подходящи за всякаква визия. Така например сандалите с нисък ток или класическите чехли могат да се впишат прекрасно в нашата спортно-елегантна и дори официална визия, която сме избрали. Сандалите тип „Крокс“, както и тези с дебела платформа, са перфектен завършек за нашата street-визия и са супер удобни за дългите летни разходки или пътувания. Още един модел се отличава ясно и е предпочитан от дамите на всякаква възраст и това са еспадрилите. Те са перфектни не само за лятото, но и за пролетта, когато дневната амплитуда през деня може да надхвърли 15 градуса. Също така са изключително удобни и създават небрежна визия, с която сме свикнали да прекарваме дните най-вече в морските градове, какъвто е и Бургас, и това изглежда изключително нормално.

Топлите дни се подготвят с пълна сила за нашето ежедневие и ние не бива да изоставаме. Затова обърнете внимание на любимите си чехли и сандали, съчетайте ги с облеклото си в невероятни комбинации и завладейте улиците на града и през това лято.