На 8 юни (събота) приемен ден в Бургас ще има д-р Ангел Енчев. На разположение е за консултации и решения в областта на пластичната и естетична хирургия и хирургията при наднормено тегло.

Прегледите ще се провеждат в СПА център “6th Sense” от 11:00 ч до 13:00 ч. Необходимо е предварително запазване на час на тел. 0878656685.

Д-р Ангел Енчев е основател и управител на Клиника по пластична хирургия SYMETRIA CORPORIS CLINIC (S'C'C).

В нея извършва над 30 вида естетични корекции, пластични операции и манипулации на лице, гърди и тяло - ринопластика, уголемяване на бюст, пластика на клепачи, пластика на уши, коремна пластика, повдигане на гърди, липосукция, пластика на ръце, пластика на лице (фейслифт), лазерна епилация, заличаване на бръчки, моделиране на скули, лифт на седалище и бедра, оперативно премахване на гинекомастия, оформяне на бицепс и подбедрици, оформяне на гърди при мъже, поставяне на тестикуларни импланти и други.

В работата си залага на иновативни техники е естетичната и пластична хирургия. Участва в многобройни специализации по цял свят. Председател на B.A.S.S. (Balkan Asotiation of Sexual Surgery) и B.A.M.BA.S. (Bulgarian Asotiation of Metabolic & Bariatric Surgery).

Здравето и естетиката са от съществено значение за качеството на живот на всеки човек.