Шоколадовият тен е онзи аксесоар от морето, който никога не излиза от мода и който се опитваме да запазим за себе си колкото се може по-дълго време. Съществуват определени цветове, които подчертават именно онзи лек, шоколадов нюанс, който кожата ни има и ни кара да изглеждаме още по-красиви.

За един наистина сполучлив стайлинг е необходимо да знаете кои цветове ще покажат на света естествената ви красота и ще ви накарат да засияете.

Цутрусови плодове

Мислете за свежи портокали, лимони и грейпфрути в облеклото и няма да съжалявате. Те са свежи и внасят онази доза слънчево настроение, която ви е нужна за да подчертаете естественото си момичешко излъчване.

Бяло и кремаво

Тези два цвята служат като светлоотразители и поразително добре контрастират с потъмняла кожа. Заложете на класическа малка бяла рокля за парти на плажа или на яхта и няма да съжалявате.

Синьо

Търкоазеното и всички разновидности на синьо-зеленото са идеални спътници на вашия ваканционен тен. А защо не и леко, пастелено, небесно синьо за една свежа бохо визия. Можете да експериментирате и да лакирате ноктите си в различна разновидност на синьото, или да носите тюркоазени бижута с бебешкосиня рокля за една раздвижена визия.

Коралово

Ако има един цвят, който да събира в себе си всички характерни, малки, прекрасни красоти на лятото, то това е кораловото. Напомня ни за онези дълги дни, когато полегнали на разноцветен камак, пием бавно мохито. Коралова рокля, коралов маникюр, а защо не и грим в същия нюанс, стои като "втора кожа" на вече бронзовата ни кожа.

 

Източник и снимка: hotnews.bg