Броени часове остават до провеждането на първото благотворително събитие в навечерието на коледно-новогодишните празници в Бургас. Чаровното и обичано лице от малкия екран, водещата на новините на местната телевизия Канал 0 Пепа Костадинова влиза в ролята на водеща и се включва в благородната кауза.

Както обявиха организаторите на мероприятието по-рано, морските красавици, носителки на титли за красота, техните подгласнички и участнички в конкурсите Мисис Бургас събират средства, за да подпомогнат дейността на центъра за обществена подкрепа в община Малко Търново - „Цветница“.

Балът ще се състои на 1 декември, от 19.00 ч в Гранд хотел и СПА „Приморец“. Близо двадесет красавици ще дефилират в четири модни ревюта и ще представят официални и вечерни рокли, спортно-елегантни облекла, както и модни аксесоари. Благотворителна томбола ще бъде разиграна, а всички присъстващи ще имат възможност да спечелят невероятни награди.

В благотворителната инициатива на Мисис Бургас се включиха и талантливите деца от вокално студио „Сезони“ с ръководител Кина Христова. Г-жа Христова, нейните възпитаници, както и семействата на тези прекрасни деца се включиха в знак на съпричастност към благотворителната кауза. Организаторите изказват своята огромна благодарност и признателност към малчуганите. Десетгодишният внук на композитора Стефан Диомов - Божидар, също ще се изяви на импровизираната сцена на благотворителния бал на Мисис Бургас. Божидар също е възпитаник на вокално студио „Сезони“. 

Организаторите на бала благодарят на прекрасните участнички, на всички партньори, фирми, дизайнери, медии и приятели на Мисис Бургас, че откликнаха и заедно се обединихме в една наистина благородна кауза. Мотото на бала е: Красотата отваря сърцата на хората и обединява!