Маникюр с невероятни бижута и камъни Swarovski предлага известната бургаска маникюристка Ирена Иванова. Тя е собственик на шикозния бутиков салон за нокти Royal Professional Beauty House и разкри пред Gramofona.com модните тенденции в маникюра за 2016 г.

„В  световен мащаб най-актуални са бижутата и големите кристали за нокти, които се предлагат и в моето студио. Бижутата за нокти все повече навлизат в стайлинга на маникюра. Той започна да се превръща във водещ аксесоар от визията на жените. Това доказаха и едни от най-известните модни икони в света на шоубизнеса като Бионсе и Риана. Напоследък те не пропускат да демонстрират екстравагантния си маникюр, обсипан с камъни и бижута пред световните таблоиди”, разказа  Ирена.

Още преди година когато професионалистката е била на обучение в Китай, е забелязала, че всички жени там са с подобни нокти. Тогава китайки  й разказали и показали някои от техниките на инкрустиране на бижута по ноктите.

„Още връщайки се в България, зарадвах моите клиентки с такива бляскави маникюри. Приеха се доста добре и тази тенденция се превърна в мания. Всеки път маникюрът им не остава незабелязан и след множество комплименти се връщат за още доза блясък и разкош. Аз обожавам работата си и се чувствам удовлетворена когато нещата, които правя се ценят. В нашата професия ние сме художници и скулптури, а крайният резултат по ноктите на нашите клиенти - нашите шедьоври!”, допълни още Ирена Иванова.

Ирена, която е първият найл арт дизайнер в България прави ноктите на бургазлийки впечатляващи. Припомняме, че в края на миналата година Иванова спечели първите места за "Най-добро изграждане с акрил на България 2015" и "Най-добра форма на България 2015" от Националните Награди на България 2015 „VIP SALON AWARDS“ - категория маникюр.

Снимки: Личен архив Ирена Иванова; Интернет