19-годишната Гергана Георгиева ще блести на бала си утре с невероятен тоалет, изработен от бургаския топ дизайнер Йордан Бъчваров от модна къща LABARUM.

Красивата абитуриентка завършва Музикалното училище в Бургас със специалност „Класически танц”. Ярко червеният цвят е любим за младото момиче и без да се замисля го избира за бала си.

„Започнах да обмислям модела на роклята още от октомври месец. Мой познат ме свърза с дизайнера Йордан Бъчваров, с когото започнахме да обсъждаме как ще изглежда роклята.  Доста пъти я променяхме така че да е точно като за мен.

Исках роклята да бъде нещо мое, да има част от мен в нея. Цялостната визия отне 5 месеца с много труд и усилия. Благодаря на Йордан, че е такъв професионалист и успя да осъществи мечтаната дреха за абитуриентската ми вечер”, споделя пред Грамофона нюз Гергана.

„Шил съм стотици рокли за ревюта, известни личности, абитуриентки, празненства и събития. Много е интересно как за първи път видях една рокля на една закачалка, която стоеше като нормална рокля. В момента, в който Гери я облече, роклята става божествена, буквално „оживя” върху тялото й, казва и Йордан Бъчваров.

Гергана ще кандидатства в Нов български университет със специалност “Управление на бизнеса и предприемачеството”, а заедно с ученето ще започне работа в Опера Бургас като балерина. Красивата бургазлийка мечтае за реализация в личен и професионален план и да има здраво семейство.

Фотограф: Сотир Христов