Започват кастингите за конкурса Мисис Бургас 2016 г. Конкурсът ще се проведе за първи път в морския град. Той е част от веригата Мисис България. В него могат да участват всички дами, които отговарят на условията: да са омъжени жени, да имат професия и желание да опитат да се изяват на ново поприще.

Желаещите да участват в конкурса Мисис Бургас 2016 г. вече могат да заявят своето участие на следния e-mail: mrsburgas@gmail.com

„Очакваме дамите да изпратят своите имена, години, височина, кратка информация за себе си, както и снимки отблизо и в цял ръст. Задължително е да оставят и телефон за обратна връзка“, уточняват оргазизаторите.

Конкурсът ще се проведе на 25-ти март в комплекс „Атлантис“, кв. Сарафово. Поради големия интерес се очаква много личности от родния елит да присъстват на събитието. Лицензиянтката на конкурса Мисис България Меги Савова, както и носителки на титлата Мисис България ще застанат начело на звездното жури.

Лице на конкурса Мисис Бургас е уникалната и красива Детелина Бакалова, която спечели престижното трето място на световния конкурс за омъжени жени Мисис Планет 2015 г. Тя е единствената омъжена българка, класирала се на челно място в световния конкурс. 

„Предизвикателството започна, бургазлийките са красиви жени и заслужават да бъдат оценени по достойнство“, заяви Ваня Кирова, организатор на конкурса Мисис Бургас 2016 г.